Over onsContact
Blog 

De discussie over de pensioenen en de kosten van de zorg zijn in de visie van de Pensioenleugen met elkaar verbonden. Uw pensioen bepaalt uw inkomen. De kosten voor de zorg bepalen wat er afgaat.

Doe mee
De journalistensite Follow the Money start een zorgpanel en gaat op die manier diepgravend onderzoek doen naar verschijnselen die de zorg teisteren. Het gaat over bureaucratie, verspilling en toegankelijkheid. 

Onafhankelijke journalisten
Follow the Money is een samenwerkingsverband van onafhankelijke journalisten die onderzoek doen naar de manier waarop wordt omgesprongen met de belangen van burgers.

Hoe u mee kunt doen
U kunt dit onderzoek steunen door eraan mee te doen. Hier kunt u zich inschrijven voor deelname aan het panel:
https://www.ftm.nl/artikelen/doe-mee-met-ftm-zorgpanel

Follow the money: luis in de pels
Follow the Money haalde verschillende keren het nieuws. Onlangs nog door te onthullen dat de echtgenoot van minister Schippers van gezondheidszorg als consulent gezondheidszorg vrijgevestigde artsen helpt hun inkomen op te poetsen, daar waar echtgenote Schippers juist probeert de stijgende kosten te beteugelen.
Informatie daarover vindt u hier: http://www.pensioenleugen.nl/nieuwsberichten/door-minister-schippers-en-echtgenoot-worden-we-twee-maal-gepakt.aspx

Zo steunt u onafhankelijk journalistiek onderzoek
De onderzoeksresultaten van Follow the Money komen we tegen op tv en de reguliere media. Het werk van deze onafhankelijke journalisten wordt mogelijk gemaakt door donaties of een lidmaatschap. Wilt u bijdragen aan het boven water tillen van dat wat niet deugt, dan kunt u de journalisten van Follow the Money steunen. Op deze link ziet u hoe: https://www.ftm.nl/word-lid/