Over onsContact
Blog 

Een aantal ouderenorganisaties met in totaal 600.000 leden –de afbraak van pensioenen en zorgvoorzieningen zat-  opent de aanval op Den Haag  met een e-mail bombardement.

Steun die actie als u het beu bent dat....

  • Uw pensioen wordt uitgekleed ten faveure van lagere loonkosten c.q. hogere bedrijfswinsten en een lager overheidstekort (lees: ruimte scheppen om door te gaan met de verspilling)
  • D66 de pensioenmarkt wil liberaliseren, zodat verzekeringsmaatschappijen (u weet wel: van de woekerpolissen) vrij spel krijgen en kunnen gaan cashen.
  • De adviseurs van politiek Den Haag nu al 100 miljard  (!) uit uw pensioenpot reserveren om het pensioenstelsel op de schop te nemen, terwijl niet duidelijk is waarom dat moet en wat er voor in de plaats komt.
  • U steeds hoort dat de jongeren voor de ouderen betalen, terwijl het op dit moment omgekeerd is.....
  • Er pensioenkortingen dreigen, omdat de pensioenfondsen er zogezegd “slecht” voor staan, terwijl dit veroorzaakt wordt door de superlage rente, die weer het resultaat is van politieke besluitvorming en dus kunstmatig tot stand is gebracht.
  • Een goede voorziening wordt afgebroken op oneigenlijke gronden om het fundament onder de neo-liberale samenleving te versterken, d.w.z.: winsten omhoog,  aantal vaste banen omlaag, zzp-ers en ouderen de klos.
  • Niet alleen de pensioenen worden afgebroken, maar ook een heleboel zorgvoorzieningen, waardoor de koopkracht van ouderen de afgelopen jaren met tientallen procenten is gedaald...

Vul dan massaal deze e-card in!
En stuur hem naar uw favoriete kamerlid van uw favoriete partij (we bedoelen het cynisch). In de aanhef van de e-card vindt u een venster waar u het gewenste kamerlid van de gewenste partij kunt selecteren. U kunt zoveel e-cards sturen als u wilt.

Link naar de e-card:
http://www.stopdestapeling.nu/ecard/

En....like dit bericht, zodat we weten, dat u het zat bent en naar Den Haag actie hebt ondernomen.