Over onsContact
Blog 

Vijf weken voor de verkiezingen buitelen de regeringspartijen over elkaar heen met beloftes. 2 Miljard hier voor verpleegtehuizen  (Rutte,VVD) en 100 miljoen daar (Asscher, PvdA) voor armoedebestrijding.

Sigaar uit eigen doos
Bij de kiezers missen die beloftes in het algemeen doel. Iedereen realiseert zich dat het kabinet via een keihard bezuinigingsbeleid op de zorg eerst 11 miljard binnenharkte en daarvan nu een fooi terugploegt in de samenleving. Bedenk, geachte lezer: het zijn slechts beloftes van politici, die na de verkiezingen weer even gemakkelijk teruggedraaid zullen/kunnen worden. Die beloftes zijn geen deel van een visie op de samenleving, ze zijn hooguit deel van een overlevingsstrategie: gelegenheidsbeleid dus.

Pensioenstilte
Het valt ons op dat er in het regeringskamp absolute pensioenstilte heerst. Wie naar de pensioenreserve kijkt moet concluderen dat er geld beschikbaar is om de pensioenen te indexeren. Daarover horen we, een enkele partij als 50PLUS daargelaten, niets....

Kijk naar het feitelijke gedrag
Daarom zijn wij ervoor dat u zich bij de komende verkiezingen vooral laat leiden door wat het kabinet en zijn gedoogpartners de afgelopen 4 jaar DEED in plaats van wat VVD en PVDA tijdens deze verkiezingsstrijd BELOVEN.

Kieswijzer
Hulp nodig bij het bepalen van uw stem, ga dan naar de Kieswijzer van Loon voor Later: http://www.loonvoorlater.nl/nieuwsberichten/loon-voor-later-kieswijzer.aspx