Over onsContact

Okay, de toegevoegde waarde van Europa is al jaren onderwerp van discussie. Toch is de manier waarop het kabinet de nieuwe pensioenregels denkt in te kunnen voeren wellicht een reden om met dankbaarheid naar Europa te kijken.

Wat is er aan de hand? Pensioenleugen.nl heeft onderzoek gedaan naar de juridische haalbaarheid van de voorgestelde pensioenregels 2015 binnen de Europese wetgeving. En wat blijkt? De voorgestelde pensioenregels zijn in strijd met het Europese handvest! 

Maar even afgezien van deze juridische taal; wat betekent dit als de eerste kamer op 8 december de wet aanneemt en de regering vervolgens weer allerlei reparaties moet uitvoeren omdat blijkt dat de wet in strijd is met Europese regelgeving? Komen er uitgebreide rechtzaken met als mogelijke conclusie met terugwerkende kracht vergoeden van opgelopen verliezen aan deelnemers of pensioenfondsen?

En wie gaat die kosten dan weer betalen denkt u? Juist ja,...

Nu is er dus naast de slechte voorwaarden voor deelnemers ook een juridische reden om de voorgestelde pensioenregels niet door te laten gaan!

Laat van u horen, like onze pagina: Pensioenleugens" op facebook.

Geef de zwijgende meerderheid een stem! Teken de petitie! (klik hier)