Over onsContact

Trouwe lezers van onze website www.pensioenleugen.nl weten inmiddels dat de voorgestelde pensioenregels vooral zijn bedoeld voor extra belasting inkomsten, lagere pensioenkosten voor de overheid en hogere kosten voor u.
Op de website van KNVG vonden we een videoverslag van een interview met
Dr. H. van Meerten, fiscaal jurist bij Clifford Chance. Hij blijkt onderzoek hiernaar te hebben gedaan en is tot de conclusie gekomen dat de voorgestelde pensioenregels zeer waarschijnlijk in strijd zijn met het Europese Handvest. Dat betekent dat iedereen in Nederland, als de plannen op 15 december door de regering worden aangenomen, een rechtzaak kan starten tegen de overheid op basis van onrechtmatige onteigening van pensioengelden.
Als de plannen dus doorgaan, dan accepteren de leden van de 1e kamer de voorgestelde wetgeving terwijl men weet dat er rechtzaken zullen volgen op basis van het in strijd zijn ervan met de EU wetgeving. Uiteraard allemaal op uw kosten!
Laat dit niet gebeuren! Geef de zwijgende meerderheid een stem! Like & share dit bericht op Facebook. Of twitter erover zodat het iedereen het weet! Samen kunnen we nog voorkomen dat dit werkelijkheid wordt!

En teken de petitie! (klik hier)


YouTube Video van www.knvg.nl zie onder: